Εργολαβείες

Το Greek Coast καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο τομέα των κατασκευών. Η ευέλικτη και σύγχρονη οργάνωσή της, η εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, η αυστηρή επίβλεψη και ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος σε όλες τις φάσεις της κατασκευές έχουν ως αποτέλεσμα η εταιρεία να ανταποκρίνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου που εκτελεί.
 
Ο Εργολαβος αναλαμβάνει εργολαβικά έργα με έναν από τους πιο κάτω τρόπους:
·         Κατασκευή έργου με γενική εργολαβία: Kατασκευάζουμε οποιοδήποτε έργο με εφαρμογή εγκεκριμένων μελετών και παράδοση του ΄΄με το κλειδί στο χέρι΄΄.
·         Διαχείριση Έργου (Project Management): Αναλαμβάνουμε την συνεχή επίβλεψη, την οργάνωση του έργου, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την βελτίωση του αποτελέσματος με τεχνικές συμβουλές και προτάσεις.
·         Έργο κατά παραγγελία: Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το σπίτι των ονείρων σας σε επιλεγμένα οικόπεδα και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
 
Η διαδικασία είναι η εξής:
1. Γίνεται μια πρώτη επικοινωνία μέσω τηλεφώνου η μέσο email από την ιστοσελίδα . Μας αναφέρετε τις δικές σας προτάσεις σχετικά με το πώς φαντάζεστε το σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το εμβαδόν, τους χώρους, τις βεράντες, στέγες και τη μορφολογία του περιβάλλοντος χώρου.
2. Με βάση αυτές τις προϋποθέσεις δημιουργούμε μία αρχιτεκτονική πρόταση την οποία και σας προτείνουμε.
3. Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή ακολουθεί η έκδοση της άδειας οικοδομής στην αρμόδια πολεοδομία. Το κόστος της άδειας (μελέτη και φορολογικά) υπολογίζεται πριν από την έκδοση της.
4. Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, σας προτείνουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.
5. Ακολουθεί ένας αναλυτικός προϋπολογισμός των υλικών και μια τεχνική έκθεση με όλες τις λεπτομέρειες.
6. Η πληρωμή των φάσεων κατασκευής γίνεται σταδιακά και με την πρόοδο των εργασιών. (προκαταβολή 30 % για κλείσιμο των τιμών).
7. Και τότε αρχίζει η κατασκευή. Ο χρόνος κατασκευής μέχρι την παράδοση του σπιτιού μπορεί να είναι από 6 έως 12 εργάσιμους μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα