Ανακαινίσεις

Το τεχνικό τμήμα του γραφείου μας σε συνεργασία με τον Ομιλο Ατάλλα δραστηριοποιείται εξειδικευμένα στο χώρο της κατασκευής, ολοκληρωμένης ανακαίνισης ή ανακατασκευής ακινήτων κάθε είδους.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση  κατοικιών & επαγγελματικών χώρων με απόλυτη συνέπεια καθώς:
-Σας παρουσιάζουμε 2-3 διαφορετικές προτάσεις, ώστε να μπορέσετε  να επιλέξετε με ακρίβεια & αντικειμενικότητα ποια εργασία σας ταιριάζει οικονομικά, εργονομικά, ποιοτικά & κατασκευαστικά.
 
-Αποδίδουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών, το οποίο γνωρίζετε από την αρχή.
 
-Γνωστοποιούμε από την πρώτη στιγμή το συνολικό κόστος των εργασιών.
 
-Επικοινωνείτε καθ?όλη τη διάρκεια της διαδικασίας άμεσα με συγκεκριμένο έμπειρο διπλωματούχο μηχανικό υπεύθυνο για το συντονισμό όλων των εργασιών.
 
Η ανακαίνιση του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου εκτός από την αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντός σας, θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε και την αξία του ακινήτου σας. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες κατέχετε ακίνητο προς εκμετάλλευση (πώληση - ενοικίαση) είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι όσο πιο σύγχρονη αισθητική και εργονομία έχει το ακίνητο τόσο πιο εύκολα εμπορεύσιμο είναι.
 
Ειδικότερα, σας παρέχουμε συνδυαστικά οικονομικότατα πακέτα αγοράς που εξασφαλίζουν τα ελάχιστα απαιτούμενα χαρακτηριστικά από τους υποψηφίους πελάτες (εγκατάσταση φυσικού αερίου, αλλαγή κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου κλπ.
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα